Home » PatientGO Privacy Policy – Danish

PatientGO Privacy Policy – Danish

PatientGO Fortrolighedspolitik

Sponsoren af de kliniske test/deres udpegede tredjepart har bedt Illingworth Research Group Limited muliggøre din kliniske test (Klinisk Test) hvad angår rejse, overnatning og/eller udgifter i forbindelse med den Kliniske Test. For at kunne gøre det, skal vi indsamle, gemme og dele dine persondata, hvilket gør os til “databehandler”. Dette betyder, at vi opbevarer og bruger persondata om dig.

Denne politik beskriver, hvordan vi indsamler og bruger persondata om dig ved organisering af rejse, indkvartering og udgiftsgodtgørelse (også kendt som PatientGO) i overensstemmelse med dataforordningen (GDPR) samt lovgivningen om databeskyttelse. Denne politik gælder kun for deltagere, der anvender Tjenesten. De persondata, som vi modtager, når du bruger appen, er separate og uafhængige fra den data, der kommer fra den Kliniske Test, som angivet i dit samtykkedokument med sponsoren af den Kliniske Test/deres udpegede tredjepart.

Du bedes læse følgende grundigt igennem for at forstå vores fremgangsmåder angående dine persondata samt hvordan vi anvender dem i forbindelse med Appen og din brug af Tjenesten.

Samtykke til installation af Appen

Ifølge databeskyttelseslovgivningen, er det påkrævet, at vi giver dig visse oplysninger om, hvem vi er, hvordan vi behandler dine persondata og til hvilket formål såvel som dine rettigheder i forbindelse med dine persondata.

Ved at installere Appen angiver du dit samtykke til vores behandling af dine persondata og Særlige kategoridata (såsom dit navn, kontaktoplysninger, pasoplysninger, økonomiske og medicinske oplysninger for eksempel) som beskrevet i denne politik.

Hvordan du kan trække samtykke tilbage

Du kan til enhver tid skifte mening og trække samtykke tilbage ved at kontakte os PatientGO@illingworthresearch.com. Det vil dog ikke påvirke lovligheden af nogen behandling, der udføres, før du trækker dit samtykke tilbage. Bemærk, at tilbagetrækning af dit samtykke kan have indflydelse på vores evne til at udføre alle anmodninger, du har foretaget i
Appen, f.eks. udgiftsgodtgørelse.

Introduktion

Denne politik (sammen med vores licensaftale for slutbrugere, der findes på https://illingworthresearch.com/patientgo-terms-danish (EULA) og enhver anden brugsbetingelse indbefattet som reference i EULA sammen med vores Brugsbetingelser) gælder for brugen af:

  • Softwaren til PatientGOs app til mobiltelefoner Version 1 (Appen), der er tilgængelig på både Google Play og Apple Store. Når du har downloadet eller streamet en kopi af Appen på din mobiltelefon eller håndholdte enhed (Enhed).
  • PatientGO-tjenesten, der er tilgængelig gennem Appen, (Tjenester) er tilgængelig på App-webstedet eller andre af vores websteder (Tjenestewebsteder). Denne politik fastlægger det grundlag, hvorpå alle persondata (inklusive Særlige kategoridata), som vi indsamler fra dig eller som du giver os, vil blive behandlet af os.
  • Appen har ikke til formål, at blive brugt af et barn (et “Barn” er enhver person under 18 år). I tilfælde af at deltageren i den Kliniske Test er et barn, som ønsker at bruge Appen og Tjenesterne, stilles Appen og Tjenesterne til rådighed for en person med forældremyndighed over det pågældende barn som bruger Appen. Du bedes læse følgende grundigt igennem for at forstå vores fremgangsmåder angående dine persondata (herunder data for Særlig Kategori) og hvordan vi behandler dem.

Politikken fremlægges i et lagdelt format med afsnit angående følgende:

VIGTIG INFORMATION OG HVEM VI ER
DEN DATA VI INDSAMLER OM DIG
HVORDAN INDSAMLES DINE PERSONDATA?
SÅDAN BRUGER VI DINE PERSONDATA
VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONDATA
INTERNATIONALE OVERFØRSLER
DATASIKKERHED
OPBEVARING AF DATA
DINE JURIDISKE RETTIGHEDER
ORDFORKLARING
BESKRIVELSE AF KATEGORIER FOR PERSONDATA

who-we-are

Vigtig information og hvem vi er

Illingworth Research Group Limited (benævnt som "Illingworth", "vi", "os" eller "vores" i denne politik) er den dataansvarlige og er ansvarlig for dine persondata.

Hvis du har spørgsmål angående denne Fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os vha. oplysningerne nedenfor.

Kontaktoplysninger

Vores samlede oplysninger er:

  • Den juridiske enheds fulde navn: Illingworth Research Group Limited
  • E-mailadresse: PatientGO@illingworthresearch.com
  • Postadresse: Suite 5, Silk House, Park Green, Macclesfield, Cheshire, SK11 7QJ, Storbritannien

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Information Commissioner's Office (ICO), som er den britiske tilsynsmyndighed for databeskyttelsesspørgsmål, eller anden kompetent tilsynsmyndighed i et EU-medlemsland, hvis appen downloades uden for Storbritannien.

Ændringer i Fortrolighedspolitikken og din pligt til at informere os om ændringer

Vi evaluerer jævnligt vores Fortrolighedspolitik. Denne version blev sidst opdateret d. 23. juni 2020.

Vi forbeholder os retten til at opdatere vores Fotrolighedspolitik når som helst og uden forudgående varsel. Vi tilskynder dig til jævnligt, at tjekke Fortrolighedspolitikken i tilfælde af ændringer.

Det er vigtigt, at de persondata og data for den Særlige Kategori vi har om dig er nøjagtige og aktuelle. Du bedes oplyse os om alle ændringer under vores samarbejde med dig.

data-we-collect

Data vi indsamler om dig

Vi kan indsamle, bruge, gemme og overføre forskellige slags persondata om dig, bl.a følgende:

  • Identitetsdata.
  • Kontaktdata.
  • Økonomiske data.
  • Transaktionsdata.
  • Enhedsdata.
  • Indholdsdata.
  • Profildata.
  • Anvendelsesdata.
  • Særlig Kategori-data.

Vi forklarer kategorierne af persondata her og vi forklarer, hvad Særlig Kategori-data er nedenfor.

Særlig Kategori-data

Vi indsamler Særlig Kategori af Persondata om dig (dette kan omfatte oplysninger om din race eller etnicitet, religiøse eller filosofiske overbevisninger samt information om dit helbred). Vi indsamler udelukkende Særlig Kategori-data, når det specifikt er påkrævet for at imødekomme alle anmodninger, du fremsætter i Appen, såsom rejse- eller indkvarteringsarrangementer.

how-collect

Hvordan indsamles dine persondata?

Vi indsamler og behandler følgende data om dig:

  • Information som du giver os. Dette er information (inklusive Identitets-, Kontakt- og Økonomiske data), du accepterer at give os om dig ved at udfylde formularer på App-webstedet og Tjenestewebstederne (samlet Vores websteder), eller ved at svare til os (for eksempel via e-mail eller chat). Det omfatter information, som du oplyser, når du registrerer dig til brug af App-webstedet, downloader eller registrerer en App, abonnerer på vores Tjeneste, søger efter en App eller Tjeneste samt når du bruger Appen til at håndtere rejse- og indkvarteringsanmodninger, godtgørelse af udgifter, rapporterer et problem med Appen, vores Tjenester eller en af Vores websteder. Hvis du kontakter os, opbevarer vi en registrering af den korrespondance.
  • Information vi indsamler om dig og din enhed. Hver gang du besøger en af Vores websteder eller bruger en af vores Apps, indsamler vi automatisk persondata, herunder data om Enhed, Indhold og Brug. Vi indsamler denne data vha. cookies og andre lignende teknologier. Se vores cookiepolitik for yderligere detaljer.
  • Information vi modtager fra andre kilder såsom tredjeparter og offentligt tilgængelige kilder. Vi modtager persondata om dig fra forskellige tredjeparter som beskrevet nedenfor:
  •  Identitets- og Kontaktdata fra testsponsorer eller deres udpegede tredjepart, der enten er baseret i ELLER uden for EU.

 

Cookies

Vi anvender cookies og/eller andre sporingsteknologier til at kende forskel på dig og andre brugere af Appen, App-webstedet, distributionsplatformen (Appstore) eller Tjeneste-websteder samt til at huske dine præferencer. Dette hjælper os med at give dig en god oplevelse, når du bruger appen eller gennemsøger nogen af vores Websteder og giver os også mulighed for at forbedre Appen og Vores websteder. For nærmere information om de cookies vi anvender, det formål de tjener og hvordan du kan udføre dine valg angående vores brug af dine cookies, kan du se vores cookiepolitik.

how-use

Sådan bruger vi dine persondata samt data for Særlig Kategori

Vi bruger udelukkende din persondata inden for lovens grænser. Almindeligvis bruger vi dine persondata ved følgende omstændigheder:

  • Hvor du har givet samtykke inden behandlingen.
  • Hvor vi skal udføre en kontrakt, som vi er ved at indgå eller har indgået med dig.
  • Hvor det er nødvendigt i forhold til vores legitime interesser (eller dem fra en tredjepart) og dine interesser samt at elementære rettigheder ikke tilsidesætter disse interesser.
  • Hvor vi skal overholde en juridisk eller regulativ forpligtigelse.

Kilk her for nærmere oplysninger om de typer af lovligt grundlag, som vi beror på til at behandle dine persondata.

 

Formål som vi bruger dine persondata til samt data for Særlig Kategori

Formål/aktivitet Datatype Lovligt grundlag for behandling
Ved installation af Appen og registrering af dig som ny App-bruger Identitet
Kontakt
Økonomisk
Enhed
Dit samtykke
Udførelse af en kontrakt med dig
Nødvendigt for vores legitime interesser (for at godtgøre dine udgifter)
Ved behandling af anmodninger i Appen og levering af Tjenester, herunder håndtering af anmodninger for rejser/indkvartering samt udførelse af godtgørelsesanmodninger. Identitet
Kontakt
Økonomisk
Transaktion
Enhed
Placering
Særlig Kategori-data
Dit samtykke
Udførelse af en kontrakt med dig
Nødvendigt for vores legitime interesser (for at godtgøre dine udgifter)
For at administrere vores samarbejde med dig, herunder give dig besked om ændringer i Appen eller enhver Tjeneste Identitet
Kontakt
Økonomisk
Profil
Dit samtykke
Udførelse af en kontrakt med dig
Nødvendigt for vores legitime interesser (at opdatere registre og at analysere hvordan kunderne bruger vores Tjenester)
Nødvendigt for at overholde lovmæssige forpligtigelser (såsom at give dig besked om ændringer i vores vilkår og betingelser)
For at administrere og beskytte vores forretning og denne App, herunder fejlfinding, dataanalyse og systemtestning Identitet
Kontakt
Enhed
Nødvendigt for vores legitime interesser (for at køre vores forretning, udførelse af administration og IT-tjenester samt netværkssikkerhed)

 

disclosure

Videregivelse af dine persondata

Når du samtykker til at give os dine persondata samt data til den Særlige Kategori, beder vi dig også om samtykke til at dele dine persondata med tredjeparter, som beskrevet nedenfor med de formål, der er beskrevet i tabellen [Formål som vi bruger dine persondata til]:

  • Interne Tredjeparter som beskrevet i Ordforklaringen.
  • Eksterne Tredjeparter som beskrevet i Ordforklaringen.
  • Tredjeparter, som vi vælger at sælge, overføre eller fusionere dele af vores forretning eller vores aktiver til. Alternativt forsøger vi eventuelt at opkøbe andre forretninger eller fusionere med dem. Hvis der sker en ændring i vores forretning, kan de nye ejere benytte dine persondata samt data for Særlig Kategori på samme måde som beskrevet i denne Fortrolighedspolitik.

international

Internationale overførsler

Mange af vores eksterne tredjeparter er baseret uden for EØS, så deres behandling af dine persondata vil omfatte en overførsel af data uden for EØS.

Når vi overfører dine persondata uden for EØS, sørger vi for, at en lignende grad af beskyttelse er gældende ved at sikre, at en af følgende sikkerhedsforanstaltninger er implementeret:

  • Vi overfører kun dine persondata til lande, der er blevet vurderet til at have et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau vedrørende persondata af Europa-Kommissionen. For nærmere oplysninger henvises til Europa-kommissionen: Tilstrækkelig beskyttelse af persondata i lande uden for EU.
  • Der hvor vi bruger bestemte tjenesteudbydere, benytter vi eventuelt kontrakter godkendt af Europa-kommissionen, der giver persondata den samme beskyttelse som i Europa. For nærmere oplysninger henvises til Europa-kommissionen: Modelkontrakter for overførsel af persondata til tredjelande.
  • Hvor vi bruger udbydere med base i USA, kan vi muligvis overføre data til dem, hvis de er en del af Privacy Shield, som kræver, at de yder lignende beskyttelse for persondata, der deles mellem Europa og USA. For nærmere oplysninger henvises til Europa-kommissionen: EU-USA Privacy Shield.

Kontakt os venligst, hvis du ønsker yderligere information angående den specifikke mekanisme, som vi benytter i overførslen af dine persondata uden for EØS.

security

Datasikkerhed

Alle de oplysninger, du giver os, gemmes på vores sikre servere. Oplysninger, der gemmes “i dvaletilstand” på vores sikre servere, er beskyttede vha. industristandardiseret datakryptering. Der, hvor vi har givet dig (eller der hvor du har valgt) en adgangskode, der giver adgang til visse dele af Vores websteder, er du ansvarlig for at opbevare adgangskoden fortroligt. Vi beder dig om ikke at dele adgangskoden med andre.

Når vi har modtaget dine oplysninger, følger vi strenge procedurer og sikkerhedsforanstaltninger for at forebygge, at dine persondata bliver tabt, misbrugt eller gjort tilgængelig på en uautoriseret måde. Data, der overføres mellem dig som Bruger (Slutbruger) og Illingworth, som del af Tjenesten, beskyttes vha. industristandardiserede krypteringsmetoder. Data, der gemmes på vores servere, er beskyttet vha. kryptering i hviletilstand og topmoderne firewalls for at forebygge uautoriseret adgang.

Ingen personlige, identificerbare data gemmes på Slutbrugerens enhed. To krypterede poletter gemmes på Slutbrugerens enhed for at gøre det lettere at logge på.

Vi har oprettet procedurer, der skal håndtere alle mistænkelige brud på persondata, og vi giver dig og enhver gældende tilsynsmyndighed besked herom, når loven kræver det.

retention

Opbevaring af data

Det er påkrævet af loven, at vi gemmer grundlæggende oplysninger om dig (herunder data angående Kontakt, Identitet, Økonomi og Transaktion) i syv år efter, at du har fuldført den Kliniske Test pga. finansielle revisionsformål.

Under visse omstændigheder kan du bede os slette dine data: se nedenfor for nærmere information.

Under visse omstændigheder vil vi gøre dine persondata anonyme (så de ikke længere kan associeres med dig) af hensyn til forsknings- eller statistikformål, så vi kan bruge denne information på ubestemt tid uden at give dig yderligere besked herom.

legal

Dine juridiske rettigheder

Under visse omstændigheder har du følgende rettigheder ifølge databeskyttelsesloven i forhold til dine persondata.

Du bedes klikke på linkene nedenfor for at se nærmere angående disse rettigheder:

  • Anmod om adgang til dine persondata.
  • Anmod om korrektion af dine persondata.
  • Anmod om sletning af dine persondata.
  • Klager mod behandling af dine persondata.
  • Anmod om begrænsning i behandling af dine persondata.
  • Anmod om overførsel af dine persondata.
  • Retten til at tilbagekalde samtykke.

Du kan gøre brug af alle disse rettigheder når som helst ved at kontakte os på Suite 5, Silk House, Park Green, Macclesfield, Cheshire, SK11 7QJ, Storbritannien ELLER OR  PatientGO@illingworthresearch.com   

glossary

Ordforklaring

Lovligt grundlag

Samtykke betyder behandling af dine persondata, hvor du har tilkendegivet din tilladelse ved en erklæring eller en klar tilmelding til behandling til et specifikt formål. Samtykke vil kun være gældende, hvis den er givet utvungen, specifikt, kvalificeret og ved en utvetydig angivelse af, hvad du ønsker. Du kan tilbagetrække dit samtykke når som helst ved at kontakte os.

EØS står for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Legitim interesse betyder interessen af vores forretning i udførelsen og håndteringen af vores forretning, så vi kan give dig den bedste tjeneste/det bedste produkt samt den bedste og mest sikre brugeroplevelse. Vi sørger for, at vi overvejer og afbalancerer enhver potentiel indvirkning på dig (både positiv og negativ) og dine rettigheder, før vi behandler dine persondata til vores legitime interesser. Vi bruger ikke dine persondata til aktiviteter, hvor vores interesser tilsidesættes af indvirkningen på dig (undtagen hvis vi har fået dit samtykke eller er pålagt eller det er tilladt af loven). Du kan få yderligere information om, hvordan vi vurderer vores legitime interesser i forhold til potentielle indvirkninger på dig, hvad angår specifikke aktiviteter ved at kontakte os.

Udførelse af Kontrakt betyder behandling af dine data, hvor det er nødvendigt i udførelsen af en kontrakt, som du er part i, eller at tage tiltag ud fra din anmodning før indgåelse i en sådan kontrakt.

Overholde en juridisk forpligtigelse betyder behandling af dine persondata, hvor det er nødvendigt for at overholde en juridisk forpligtigelse, som vi er underlagt.

Tredjeparter

Interne tredjeparter

Andre virksomheder i Illingworth Group, der fungerer som fælles dataansvarlig eller behandlere og som er baseret i Spanien, Frankrig, Italien, Australien og USA og som leverer IT og administrative systemtjenester og foretager rapportering om ledelse.

Eksterne tredjeparter

Tjenesteudbydere, der fungerer som behandlere og leverer IT og administrative systemtjenester.

Profesionelle rådgivere, der fungerer som behandlere eller ansvarlige for fællesdata såsom advokater, bankfolk, revisorer og assurandører, der leverer tjenester inden for rådgivning, bankvæsen, juridisk hjælp, forsikring og revisionsarbejde.

Tjenesteudbydere, der fungerer som behandlere og som leverer rejser, indkvartering og transport til dig som del af Tjenesterne.

HM Revenue and Customs, tilsynsmyndigheder og andre myndigheder, der fungerer som behandlere eller fælles dataansvarlige baseret i Storbritannien, der kræver rapportering af behandlingsaktiviteter under visse omstændigheder.

legal-rights

Dine juridiske rettigheder

Du har retten til at:

  • Anmode om adgang til dine persondata (almindeligt kendt som en "anmodning om adgang fra den registrerede"). Dette giver dig mulighed for, at få en kopi af dine persondata, som vi opbevarer om dig, og at tjekke at vi behandler dem på lovlig vis.
  • Anmode om rettelse af dine persondata, som vi opbevarer om dig. Det giver dig mulighed for, at få alle ufuldstændige eller unøjagtige data, som vi har på dig rettet, selvom vi eventuelt skal verificere nøjagtigheden af de nye data, du giver os.
  • Anmode om sletning af dine persondata. Det giver dig mulighed for, at bede os slette eller fjerne persondata i de tilfælde, hvor der ikke er nogen gode grunde til, at vi fortsætter behandling af dem. Du har desuden ret til, at bede os slette eller fjerne dine persondata i de tilfælde, hvor du med succes har udøvet retten til at protestere imod behandling (se nedenfor), hvor vi eventuelt har behandlet din information ulovligt eller hvor det er påkrævet, at vi sletter dine persondata i overensstemmelse med lokal lovgivning. Bemærk, at vi dog ikke altid er i stand til at imødekomme din anmodning om sletning af specifikke juridiske grunde, hvilket du vil få besked om på tidspunktet for din anmodning, hvis det er relevant.
  •  Gøre indsigelse imod behandling af dine persondata, hvor vi er afhængige af en legitim interesse (eller dem fra en tredjepart) og der er noget angående din bestemte situation, der får dig til at gøre indsigelse mod behandling af denne grund, idet du føler det påvirker dine grundlæggende rettigheder og frihed. I visse tilfælde, vil vi eventuelt påvise, at vi har overbevisende legitime begrundelser for at behandle din information, hvilket tilsidesætter dine rettigheder og frihed.
  • Anmode om begrænsning i behandling af dine persondata. Det giver dig mulighed for, at bede os suspendere behandlingen af dine persondata i følgende tilfælde:
    • hvis du ønsker, at vi klarlægger dataenes nøjagtighed;
    • hvor vores brug af data er ulovlig, men du ikke ønsker, at vi sletter dem;
    • hvor du har brug for, at vi bevarer data på trods af, at vi ikke længere gør krav på dem, idet du skal bruge dem til at bevise juridiske krav; eller
    • du har gjort indsigelse mod vores brug af dine data, men hvor vi skal kontrollere hvor vidt vi har tilsidesat legitime grunde til at bruge dem.
  • Anmode om overførsel af dine persondata til dig eller til en tredjepart. Vi giver dig eller en tredjepart, du har valgt, dine persondata i et struktureret, hyppigt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt har givet samtykke til, at vi kan bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at udføre en kontrakt med dig.
  • Tilbagetrække samtykke når som helst, hvor vi beror på tilladelse til at behandle dine persondata. Dette vil dog ikke påvirke den retmæssige behandling, der udføres før du tilbagetrækker dit samtykke. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, vil vi muligvis ikke være i stand til, at levere visse produkter eller tjenester til dig. Vi vil underrette dig hvis dette er tilfældet, når du tilbagetrækker dit samtykke.

categories

Beskrivelse af kategorier af persondata

  • Identitetsdata: fornavn, efternavn, fødenavn, brugernavn eller lignende datanavn, civilstand, titel, fødselsdato, køn, pasoplysninger inklusive nummer, navn, udstedelsesland og udløbsdato.
  • Kontaktdata: hjemmeadresse, e-mailadresse, telefonnumre og nødopkaldsoplysninger.
  • Økonomisk data: bankkonto og oplysninger om betalingskort.
  • Transaktionsdata: omfatter oplysninger angående betalinger til dig og oplysninger om anmodninger i Appen.
  • Enhedsdata: omfatter typen af mobiltelefon du bruger, et unikt enheds-id (f.eks. din enheds EMEI-nummer, MAC-adresse for enhedens trådløse netværkskort, eller mobiltelefonens telefonnummer, der bruges af enheden), mobiltelefonens netværksoplysninger, din mobiltelefons operativsystem, typen af browser du bruger på mobiltelefonen samt oplysninger om indstillinger for tidszone.
  • Indholdsdata: omfatter information, der er gemt på din enhed såsom billeder, videoer eller andet digitalt indhold;
  • Profildata: omfatter dit brugernavn og adgangskode, anmodningshistorik i Appen, dine præferencer og feedback.
  • Forbrugsdata: omfatter oplysninger om dit brug af enhver af Vores Apps eller dine besøg på en hvilken som helst af Vores websteder inklusive, men ikke begrænset til trafikdata og anden kommunikationsdata, uanset om det er påkrævet til vores egen faktureringsformål eller på anden vis samt de ressourcer du har adgang til.

Særlig Kategori-data

Dette vil omfatte enhver information du giver os, som har særlig forbindelse til en anmodning du foretager i Appen (såsom en anmodning om transport eller indkvartering), og kan omfatte oplysninger om din race eller etnicitet, religiøse eller filosofiske overbevisninger samt information om dit helbred.